Sjukstuga

Här är det sjukstuga för min del så har inte varit så mycket mer än sova och slappa. Bara jag är frisk innan måndag då jag har möte. Tvättstuga också. Nyss kollat green street hooligans med J. Den var sevärd ! Han har donat på här och tagit hand om mig, plåstrat om min tå som jag tappade nageln på så jag inte ens kan gå nästan. Fyfan hoppas den växer tillbaka snabbt, eller att det onda försvinner iallafall, inte speciellt skönt. 
 
Nu hoppa i säng och verkligen sova ut imorgon, om jag kan då. Sover så dåligt när jag är sjuk. 
 
Natti
 
 

Lat som fan

Har inte ens tagit mig ut genom dörren idag. Får ta solningen imorgon istället. Har inte ens gjort något vettigt förutom mat. Men snorig och ont i halsen också så känner att jag inte har någon energi. Träningsvärk i varenda muskel men det är bara skönt då vet jag att jag ansträngt mig. Donat på med en massa försäkringar också för att kolla vilken som täcker vad. Ska kolla om Jockes telefon går på någon av dom så blir det inte så dyrt att laga skärmen.
 
Ska fortsätta kolla svenska hollywoodfruar nu.
Puss
 
 
 

Det går bra nu

Yay jag är så glad ! Kan inte berätta ännu vad det är då andra saker måste fixas först. Men det kommer nog bli svinbra det här !
 
 
Upp