Känner ni stressen ?

Rännt runt lite på stan, varit och handlat upp hela bolaget och nu är jag hemma igen. Fick parkera utanför porten och springa flera vändor för att ens få upp allt i lägenheten. Har så mycket att göra nu, duscha, fixa mig, plocka undan, diska, få in alkoholen i kylen osv så jag la mig i sängen och spela på telefonen istället. Känner att jag vet inte ens vars jag ska börja. Kanske med att sätta alkoholen på kylning iallafall. 
 
Tjing
 
 

Goodmorning partypeople

Vaknade just för ett tag sen, J har dragit på skotertur och jag är hemma och tänkte dona och städa lite medans jag är ensam. Blir då inget partaj här idag det kan folket fetingglömma. Ska hinna på bolki också men det är ju lugnt ännu. Skönt att vara ensam hemma ibland. Lite egentid och så. Stekte ägg till frulle och drack juice direkt ur förpackningen, men det straffade ju sig själv när jag hällde juice över hela min nytvättate morgonrock. Blir nog mest troligt utgång idag, vet dock inte ens vilka som ska ut men det löser sig ju alltid.
 
Hoppa i duschen och skrubba sig lite så man kanske förhoppningsvis luktar lite gott sen.
 
Pöss
 
 

Helg och mer äckelsnö

Kanske borde varit lite tydligare med det jag skrev att J hade fått förlängt, ja alltså han får vara kvar en månad till på jobbet och jobba istället för att vara hemma med fullt betalt i en månad. Så egentligen kvittar det vad han hade gjort. Men jag tycker det är bra att han får vara på jobbet istället för att lata hemma för inte fan hade han då gjort några hushållssysslor inte så då kan han lika gärna vara på jobbet och göra nytta där. ( Förlåt hjärtat men det är sant ! )
 
Nyss slutat jobbet iallafall och ska strax skjutsa honom så han kan skruva i sin skoter. Sen ska jag parkera bilen tills det slutar snöa. Så äckligt less på att inte ens ta sig fram och jag vet att plogbilarna jobbar för fullt och hinner inte med när det vräker ner såhär men ändå blir man irriterad på alla oskottade platser och vägar. Står efter vägen nu får se om jag ens tar mig in till min parkering sen.
 
Nu ska vi äta lite mat innan vi ska bege oss.
 
Puss
 
 
Upp