Sova

Alldeles för trött för att skriva något här nu. Kanske ni får en liten uppdatering imorgon om vad som händer i våra liv. En bild kan jag bjussa på, hjärtat smälter ju ❤❤
 
 

Helg

Igår slutade jag tidigt. Då var det bara hem ett tag innan det blev en tur till Dokkas och svärmor. Fick med mig J för en gångs skull så han fick träffa lillvalpen också. Sen plockade vi upp Jessi och Micke så drog vi på bilbingo. Efter den var det i princip bara hem och smälla. Sov i 13 timmar och det var väldigt skönt. Behövdes efter natten innan. 
 
Imorgon sticker vi 4 till luleå för hockey och shopping. Det ska bli skönt att få lämna Gällivare ett tag så det blir nog kul !
 
Måste sticka iväg och köpa nya vindrutetorkare så vi ser något imorgon ifall det tänker vara dåligt väder då också. 
 
Pöss
 
 

Omg

Vilken kväll / natt. Hunnit vara både glad och förbannad. Fyllisar kan vara roliga, men också helt dumma i huvet. Jag har bäddat ner hjärtat och ska göra detsamma med mig. Klockan ringer om 3.5 timmar, fyfan. Det bästa är att jag har kort dag och sen ledig hela helgen. 
 
Trodde jag spelade in en film när J lagt sig och surrade en massa skit innan han somnade. Trist att det inte blev något, det var ganska kul. Konversationen var väl ungefär såhär;
 
C: vad har ni gjort ikväll då ?
J; det borde väl du veta du har ju varit med !
C: nää jag körde er sen for jag hem.
J: Ljug inte din idiot jag vet att du varit på at. 
C: öööh nää ?
J: joho du satte din hjälm brevid mig. Sen flyttade du på den och satte dit hyllan. 
C: vilken hylla ?
J: ljug inte tror du jag är dum i huvet ? Du måste betala han som står här nere och väntar. Han körde hem mig.
C: fast lilla hjärtat, det var jag som hämtade dig.
J: du kan gå och prata med dom där nere, dom sitter där allihopa för dom har bråkat med brudarna. 
C: det sitter ingen där nere.
J: joho det gör det visst, för man gör bara så. Gänget som är här kan hjälpa mig. Jag behöver inte din hjälp.
C: vad behöver du hjälp med ?
J: ingenting och det är just därför jag inte behöver din hjälp ! Jag vet att du inte är hemma, för jag har varit där och du var borta. 
C: fast vi är ju hemma nu.
J: ljug inte, du vet inte vad du pratar om. Gonatt.
 
Så vände han sig om och somnade på 2 röda. Lite mer hann han med att säga, kommer inte ihåg allt just nu då han surrade i typ 15 minuter och ingenting var sammanhängande. Så den grabben ska jag ta mig ett snack med imorgon men nu är det sova som gäller. 
 
Natti. 
 
 
Upp