Dagisjobb

Den här veckan blev det att jobba på dagis, jag klagar absolut inte och jag trivs superbra där. Får se efter den här veckan om det blir något mer med hemtjänsten eller vad det nu blir. Hade ju varit skönt att få ett jobb där man vet att man får fortsätta också.
 
Har hållt på dona lite här i våran lägga. Jag trivs så himla bra och det tror jag att Jocke också gör. Rensat lite kläder och lite allt möjligt, bytt ut lite möbler och satt grejer i förrådet. Jättenöjd med hur det blev här tillslut med möblerna åde, vi har lyckats bra med så stora möbler på så litet utrymme ändå. Visst hade det varit skönt med en större lägenhet, men den här duger just nu helt klart !
 
Ska fortsätta att dona lite här.
 
puss

Falska människor

Inte så jäkla kul helg alls. Idag måste jag packa ner allt och börja flytta till andra läggan. J sover så han är inte mycket till hjälp. Råkade krossa ett glas här inatt också så det är småsplitter över hela läggan typ. Svinkul, ska dammsuga upp de snart när grabben här vaknat till liv. 
 
Nått annat som är trist är när ens vänner sviker en efter en. Usch för falska personer som ändå låtsas vara ens vän. Andra gången samma grej händer, dock ändå inte riktigt samma situation men nästan. Fy. 
 
Nu ska jag fortsätta packa ner i lådor här. 
 
Bye

Jobb

Idag trotsar jag sjukan och tar mig till jobbet, blir bara 2 arbetsdagar den här veckan sen är jag ledig helgen. Men nu hoppas jag bara på att jag ska få mera förlängt annars blire jobbigt. Nu är det inte många dagar tills vi flyttar heller. Typ 1 vecka, skönt ska det bli nu är jag jäkla less på den här lägenheten och alla som bara stövlar in i tid och otid. 
 
Igår for jag, Jocke och Micke till min lägenhet då och åt tacos och kikade hockey, trevligt. Sen knatade jag över till Marie en sväng och hon hade skaffat världens sötaste kissekatt. J lovade att när vi får en större lägga skulle jag också få skaffa en. Tur han också är kattmänniska. 
 
Tur jag har min J, han kan jag berätta allt för. Finns inga många jag litar på och kan göra det, eller det finns 1 person till som får veta precis allt men det har inte blivit att vi umgåtts så mycket och de efter att vi bytte till olika jobb. 
 
Nååja, nu ska jag fixa iordning mig lite här så jag kan börja bege mig. 
 
Puss
Upp