Fredag

Ledig idag, så har passat på att storhandla och städa lite här hemma. Inte kul att ta sig fram med bil när det kommit en massa snö, och det verkar ju aldrig sluta snöa heller. Exprementerade lite i köket idag och fick fram en gissningsvis väldigt god mat eftersom J åt 4 portioner. Jag tyckte också att den var helt okej ! Nu har han gått upp och hälsat på sin pappa och jag sitter här. Dom kommer strax ner hit igen då det är hockey, Luleå mot Modo idag, ni kan ju gissa vilka jag hejar på !
 
Dessutom ska vi boka tatueringstid, usch jaghade behövt typ 10 tider för allt jag vill göra. Men man får ta det eftersom, dom sitter ju ändå där hela livet sen.
 
 

Förändring

Saknar mitt röda, alltid haft rött i håret förut, kanske dags för det igen !
 
 
 
 
 
 

Måndag

Vaknade efter klockan 11 idag nångång, sovit riktigt bra. Började med att springa ner till tvättstugan och slänga in lite tvätt, har satt i rutin att boka en gång i veckan då hinner det inte bli så mycket tvätt och det är skönt. Tycker faktiskt det är helt okej med tvättstuga, då måste jag ju tvätta och hänga upp och vika in allt under den tiden, när vi hade tvättmaskin hemma blev de att det hängde i flera dagar bara och jag orkade aldrig göra något åt saken. 
 
Ska också dammsuga och skrura och sånt här idag. Är ju arbetslös just nu så då får jag leka hemmafru istället. Skitjobbigt det här med att söka jobb och de, finns ju knappt något. Fick ju 4 månader på hemtjänsten men sen fick jag inte förlängt och då står jag här utan jobb över huvud taget, så måste fixa något och det är snabbt. Kan ju inte leva på Jockes pengar bara. Ska fixa så jag får stämpla dom dagarna jag inte jobbar, sen ska jag söka via kommunen som vikare också så då får jag förhoppningsvis jobba. 
 
Nåja, hoppas det löser sig. 
 
pöss
 
 
 
 
Upp