Söndag 30 november

Vilket betyder sista dagen på veckan och även sista dagen på den här månaden. Imorgon går vi in i december. Helt sjukt vad tiden går fort. Jobbat hela helgen och det har ändå gått otroligt bra med tanke på dom få timmars sömn jag fått. Imorgon är jag äntligen ledig och då ska jag passa på att städa och pyssla lite här hemma. J börjar jobba imorgon igen efter 4 veckors sjukskrivning. Ska bli skönt att gå tillbaka till dom vanliga rutinerna igen. Han har dock redan somnat och planerar att sova tills imorgon så det blir att kika någon serie i min ensamhet ikväll.
 
Micke kom också och våldgästade här för ett tag sen. Ännu inte tagit sig hem efter helgens bravader. Så jag fixade hem honom iallafall. Så skönt att få ha J hemma igår hela kvällen. Man behöver inte vara ute och supa hela helgerna faktiskt.
 
Längtar dessutom som fasiken tills båda mina tatueringar läkt nu så dom slutar klia, man inte behöver smörja som en tok och vara kletig hela dagarna och nu flagnar det som tusan också. Nä det bästa är ju när dom är helt läkta.
 
Nu ska jag hoppa i duschen.
 
Bye

Testa inte detta

Först jobbar eftermiddag på fredag, eller ja 4 eftermiddagar i rad och man blir sjukt trött av de, iallafall på mitt jobb, sen skjutsa fyllisar till ca 4 på morgon för att sen somna klockan 5 och alarmet ringer klockan halv 7. Det var absolut ingen hit. Det gick ändå ganska bra att kliva upp men ju längre dagen gick ju mera zombieliknande kände jag mig. Slutade 14 och då var det bara hem och däcka. Vaknade nyss. Det är nog inte heller någon hit då jag börjar 7 imorgon igen. men jag tror ändå jag kommer kunna somna ganska bra ikväll.
 
Något jag stör mig sjukt mycket på är att folk är så himla på och pressar folk typ när man är ute, jag frågade igår ifall J kunde följa med mig hem efter krogen och då är det någon annan som absolut inte har något med saker och göra som bara ; men alltså hallåååå, låt grabben vara ute och supa håll inte på att tvinga hem han.
För det första lägg inte er i hela tiden, det är alltid något, jag frågade och vill han hem så vill han det inget mer med det ! Samma ifall killarna också säger att nu vill jag hem då är de enda dom får höra vilken toffel dom är. Jag är då glad att jag har en så bra pojkvän som står emot det där och följer med hem ändå även fast det är 1000 pers som står och kallar honom för toffel och dittan och dattan. Dom väljer ju antagligen själv och alla som känner J vet att inte hade jag fått hem han om han inte hade vela själv, hur mycket jag än hade tjatat och haft mig.
 
Nu också har vi båda lega och vilat, jag vaknar upp med 10 missade samtal och Jocke 11. Plus då sms och grejer, folk är ju helt galna på helgen. Inte är jag då så poppis på vardagar. Nu beror det väl på att alla vet att jag är nykter men ikväll står bilen parkerad och jag ska försöka komma i säng tidigt. Hjärtat skippar också alkoholen ikväll.
 
Nu blev det här väldigt långt men jag var bara tvungen. Dags att ta tag i disken från gårkvällens förfest som tydligen blev här.
 
Puss !
 
 

Bad news

Tackade ja till en massa jobb, så idag har jag varit iväg och jobbat eftermiddag. Massor med tråk men man måste ju. Längtar tills min timepool blir öppen för dagis och jag får börja jobba där ! Är så less på det här nu, absolut ingenting jag hade kunnat ha som fast jobb. Fast man tar väl ändå det man får just nu. Att det ska vara sån brist på jobb och lägenheter i den här kommunen, helt sjukt.
 
Dessutom fick vi väldigt dåliga nyheter idag som vi inte hade räknat med. Men nu är det som de är och vi får hoppas att det löser sig fort som tusan. Annars vet jag inte vad vi ska göra.
 
Ska hoppa ner brevid mitt snarkande hjärta nu. Natti
Upp