Vad tjänar det till ?

Lita aldrig på någon, det har jag lärt mig. Även hur bra du tror dig känna personen eller när den tillochmed ber dig lita på honom/henne och man lovar att göra det så får man bara skit för det. Så gott folk, det ska krävas en hel del innan jag litar på en person. Allt förtroende man byggt upp kan raseras på bara några sekunder.
 
Life is a bitch and then you die.
 
 

Måndag åter igen

Kan ju inte påstå att jag haft världens bästa helg. Massa sugiga händelser och vi for inte ens på basic utan sålde våra förköp istället och for hem och sov. Nog var det lika. Är inte på världens bästa humör nu heller, men ska strax åka och fika med Johanna så får man surra massa skit med henne. Alltid lika skönt att få prata.
 
Hade behövts en städning här också, men det får jag väl ta kanske när grabbarna dragit. Dom drar till Levi över helgen och det suger ju ett gäng. Men ska iallafall ta en tjejhelg med Joahanna och det kan vara behövligt.
 
Nåja. På återseende.
 
 

Happy face

Solen skiner och man får värkänslor. Dessutom är jag ledig. Hunnit vara och fika med Johanna och sen vara en sväng till M också. Men nu blev det lite tråkigt, folk jobbar och J slutar inte förren om 1 timme. Ska slå igång lite Greys och kika även om jag helst hade vela vara ute i finvädret.
 
Så sjukt sugen på att gadda mig också, vill fortsätta på min arm men det får bli senare. Vill även börja på andra armen sen har jag även hittat en jag vill stoppa på låret. Synd bara att det ska vara så jäkla dyrt alltså. Jag vill göra så mycket till sommaren, Piteå, utomlands och lite allt möjligt och pengarna måste ju räcka till.
 
 
Upp