Måndag och dödstrött

Jobbat em fredag, sen upp 7 på lördag och jobba på till 10, samma visa på söndag fast då fick jag sluta 8 sen upp klockan 7 idag igen men idag går jag bara till 4. Sen är jag ledig imorgon och det känns megaskönt. Kan behöva lite sömn. Sen är jag ledig heeela långa helgen. Dock inga planer ännu så får väl se vad som händer. Imorgon har jag iallafall planerat en storstädning, tråkigt men nödvändigt. 
 
Nu ska jag kila vidare här på jobbet så jag hinner göra allt jag ska. 
 
Pöss

Snarkdags

Har nött pll som bara den nu, blivit helt galet fast i den serien och J tittar också den med mig. Nu har han dock däckat hit och det borde jag också göra nu. Tänkte hinna med att kika på marknaden innan det är jobbdags för min del. Jobb hela helgen både för min och Jockes del men det kan nog vara bra. Ge våra levrar en chock och skippa alkoholen en helg och tjäna lite pengar istället. Det är inte ofta det händer.
 
Ska försöka få med han och fiska här nåndag också. Köpte mig en ny fiskelåda idag, rosa såklart så den passar ihop med mitt spö, drag och mina fiskestövlar. Samt resten av outfiten då jag har ute i skogen. Ingen risk att dom tappar bort mig iallafall.
 
Nä nu är det sovadags på riktigt.
 
 
 
 

Möbler och skit

Spontanbeställde just en soffa till lägenheten. Inte kollat destomer efter en men nu hittade jag en som jag fastnade för och billig var den så då var det lika att slå till direkt. Så nu får vi se när den anländer. Var dessutom gratis hemkörning. Dom hade så mycket fina grejer, synd att man inte har råd med allt bara. Klickat hem så mycket saker sen jag fick lön i går så nu är det fan bra. Dock är det bara saker till lägenheten och en almanacka som jag knåpat ihop själv för att ha på jobbet.
 
Min fina soffa som jag väntar på
 
 
Upp