Fullspäckad torsdag

Vaknat för ett tag sen, det är helt sjukt vad jag sovit. Först 3 timmar igår på eftermiddagen, sen var jag svintrött igen och somnade innan 12 ens och vaknade för ett tag sen. Förmiddagarna tar verekligen slut på en. 
 
Idag ska jag till läggan och sätta upp lite saker på väggarna, sen tänkte jag kanske luncha med Ida och lite senare är det ju bilbingo. Mellan allt de ska jag hinna städa här också. Blä. 
 
Nu ska jag hoppa i duschen. 
 
Puss

Tröttare än tröttast

Somnade ändå ganska tidigt igår för att vara jag. Ändå som en zombie på morgonen, men dagen gick fort och jag fick sluta tidigt så då åkte jag hem och somnade direkt, drog en 3 timmars snark innan J väckte mig. Dock fortfarande trött, men tänkte att jag måste ju kunna somna ikväll även fast jag är ledig imorgon. Då tänkte jag dra en bilbingo iallafall. Har inte varit någon gång iår och det är ändå ganska kul tycker jag.
 
Hade kunna gå och sova redan nu, fryser och är trött. Hoppas jag inte håller på att bli sjuk bara, det har jag inte tid med. Ska hinna med massor imorgon också innan J kommer hem från jobbet. Tänkte han ska få komma hem till en kliniskt ren lägenhet och färdig mat. Sån lyx brukar han inte få alltför ofta. Men först ska jag sova ut iallafall.
 
 
 

Tisdagkväll

Börjat 7 idag så är svintrött och har varit det typ hela dagen. Tänkt att sova tidigt men så låter det ju alltid. J sitter och spelar och jag har betalat bort mina räkningar och sånt tråkigt. 
 
Imorgon är det upp samma tid men jag slutar iallafall tidigt. Megaskönt tycker då jag, sen är jag ledig på torsdag. Ännu skönare det ! 
 
Men nu är det sovadags på riktigt. Vill inte vara helt slut imorgon. Ska bli bättre på att dela med mig av bilder här också. 
 
Pussnatti
Upp