Valborg

Blev en lugn valborg. Trots att ingen av oss behöver stiga upp imorgon så valde vi det nyktra alternativet och stannade hemma. Micke har varit här en stund sen åkte han för att skjutsa fyllisar. Nu har killen här däckat och jag vet inte riktigt vad jag ska hitta på. Kanske sova jag med. Mobilerna är på ljudlös för att slippa alla dessa fyllesamta. Så skönt med en lugn kväll alltså.
 
Ledig hela helgen och allt, får väl se vad som händer då.
 
Nåja, har inte så mycket mer att säga. Eller jo, jag har äntligen fått en lägenhet ! Det går verkligen bra nu.
 
På återseende.

Lugnt helg

Givetvis hade jag ju rätt om att det inte skulle bli en nykter helg. Dock blev det bara utgång på fredagen och det var sovadags vid 1 redan. Det var för att jag skulle upp och jobba på lördagen och jag tvingade i princip med mig J hem då också. Väl hemma slocknade han på typ 2 sekunder så tror ändå inte han klagade så mycket.
 
På lördagen vaknade han dock upp med världens bakfylla och bodde på toan fram tills på eftermiddagen någongång när jag slutade jobbet. Ingen av oss var sugen på alkohol så det blev en lugn soffhängarlördag istället med lite gotta och serier. Fast han däckade ganska snabbt då också.
 
Inte gjort destomer idag, varit på Mds där jag tryckte köttbullar och Jocke svepte 2 milkshake. Snart ska vi väl bege oss utåt igen och kanske fylla upp matförrådet.
 
 

Störande grannar

Alltså helt sinnes. Låter som att grannarna spelar basket eller har en flock elefanter eller något däruppe. Låtit i snart 1 timme och jag blir galen. J är däckad sen länge och jag ringer snart securitas. På riktigt alltså fan vad less jag är. Det är inte första gången heller. 
 
Ovanligt att vi båda är nyktra på en lördag, men han har varit så dålig idag så det var lika. Men skönt har det varit och skönt kommer det vara imorgon. 
 
Men nu har elefanterna där uppe tagit en paus så jag ska försöka att slockna jag med. 
 
Gnight
Upp