Happy girl

Hunnit vara till Övik med mitt ♥ och träffat lite släkt och så. Snabbvisit men det var det iallafall värt. Mindre roligt är ju bilturen fram och tillbaka men den gick ju ändå bra. Ganska mycket vägarbeten och så men sånt får man ju ta.
 
Strax blir det att åka till jobbet sen efter det ska vi ut och svina på krogen. Det är ju rr ihelgen och det kan man ju inte bara missa. Jobbar ju em men det ska nog lösa sig ändå. Grabbarna har åkt till Skellefteå för att kolla hockey över helgen så jag är ensam och nog är det skönt också. Förutom när man ska sova, då är det mindre kul. 
 
Förövrigt så känns det rätt så bra. Jobbet flyter på, mina vänner finns i vått och torrt och jag trivs så jäkla bra hemma. Kan dock få lite damputbrott på mina kära sambosar men nog är dom rätt så bra ändå. 
 
På återseende ! 
 
 

Träningsvärk

Hela kroppen värker, men det är ändå ganska skönt för då vet man att man tagit i. Tog backhoppan 2 dagar och gymmet tredje dagen. Idag har jag jobbat och sen bara hem å lagat mat och donat så inte hunnit med någon träning idag.
 
Grabbarna gapar framför datorn och jag är helt slut. Nu skulle jag haft helg, men tog på mig ett extrapass på olles ihelgen. Men det kändes som att det var värt det. Hellre tjäna pengar där än slösa dom. Iallafall den här helgen kändes det som så. M har ändå folkrace och J jobbar hela helgen så kommer ändå inte hända något kul.
 
Nu trycka popcorn framför någon film.
 
Puss
Upp