15 dagar kvar

till Magaluf ! Åker iallafall med Micke och Jocke, sen får vi se om några andra hänger på. Ska bli så sjukt kul. Då är jag utomlands när jag fyller år också. 
 
Strax iväg till gymmet och sen vidare till Helén där det bjuds på blodpalt. Så jag tar med mig egen mat dit, för blodpalt går inte att äta. Usch och fy. Har varit ledig hela dagen så passat på att städa och tvätta lite hemma. Även varit iväg på lite ärenden och så. 
 
Puss

Måndag

Jag har klarat mig igenom ännu en helg, tro det eller ej. Mina helger är aldrig tråkiga, händer alldeles för mycket för att jag själv ens ska hänga med. Har iallafall druckit alldeles för mycket alkohol med ett grymt bra gäng. Slutade med att vi hamnade på olles och där spårade det. Säger bara att det var killar inblandade, inge bråk faktiskt. Trodde  M sura ihop men det gjorde han inte, hjärnspöken eller något. Pussglada killar fanns det gott om på krogen men dom drog ganska fort när jag sa att min kille stog bakom. Några ville bara få hem mig för kvällen, nån ville bjuda på middag. Även hunnit med att lämna lite avtryck av mina naglar på Jockes hand där nångång under kvällen som lämnade ganska så fina sår. Vaknade upp dagen efter med en ganska så rejäl baksmälla. Fyfan. 
 
Nu är den helgen iallafall över och nu ser vi fram emot kryssning på torsdag - lördag iallafall. Mina fina tjejjor och några ganska så bra grabbar drar till Riga. Så jävla taggad så det finns inte ! 
 
Idag har jag jobbat färdigt och ska lite senare dra till mammas stuga där det bjuds på smörgåstårta. Mammas Micke och morfar fyller nämligen 50 och 75 år idag. 
 
Puss ! 
 
Upp