Onsdag

Vaknade 10 i 10 idag av att J skickade ett sms och tur var väl de för jag hade frissatid klockan 10. Så bara upp och iväg och nu är jag nöjd som satan. Ibland saknar jag mitt mörka hår, men det får jag fixa till hösten då isåfall. 
 
Funderar om det kanske är dags för magalufbilderna att komma upp på fejjan snart, det var ju som nån vecka sen vi kom hem nu. Magaluf 2013 kommer jag inte glömma i första taget. Ångrar inte en sekund att jag for dit med dom dårarna jag åkte dit med. Helt jävla awsome har det varit. Hade mer än gärna åkt tillbaka. Dock fotade jag inte många bilder när jag inte ville ha telefonen med till varken stranden eller ut på kvällarna. 
 
Idag äre väl mest tvättning, städning och matlagning som står på schemat. Kanske även en onsdagspub ikväll, men det får vara osagt än så länge. 
 
 

tisdagkväll

Klockan har ännu inte slagit 12 och jag ligger redan i sängen. Tänkte att imorgon måste jag ta tag i mitt liv igen. Har ju semester och kommer knappt ihåg när jag har städat eller lagat mat sist så de fixar jag imorgon. 
 
Grabbarna sitter framför sina datorer i vanlig ordning. J har börjat jobba igen men jag och m har semester några veckor till. Skönt som fan. Imorgon ska jag fixa till barret men vet ännu inte vad som ska ske med de. Hon får göra vad hon vill. 
 
Nåja. Natti 
Upp