Sjukling

Micke har dragit till Harads med jobbet och lämnat mig hemma alldeles själv. Fick 40 graders feber igår så har sovit 16 timmar. Inte illa ! Men hade behövt städa lite här hemma men det finns ingen ork till det. Får köra lite med Jocke när han kommer hem. Kört med han hela kvällen igår, fått hämta täcken, vatten, juice, alvedon osv.
 
Egentligen hade jag behövt hoppa i duschen också men då finns risken att jag aldrig kommer ut därifrån igen. Jobbigt att ta sig in, jobbigare att ta sig ut. Fyfan.
 
Nä men nu har jag iallafall skrivit någon rad här. Något som jag inte varit så bra på nu på väääldigt länge.
 
Puss
 
Ps. Tack världens bästa vänner och familj för att ni finns

Fredag

Betalat alla mina räkningar nu så det känns bra att ha det bortgjort iallafall. Sånt suger.
 
Slocknade redan innan 11 igår och vaknade halv 10 utvilad och pigg. Men klev upp halv 7 på morgonen och slutade inte fören halv 10 på kvällen så klart jag var lite trött. Börjar jobba om ca 1 timme, imorgon blir det jobb på olles också. Men det är inte förren sent på kvällen så ska försöka lura ut Micke att köra skoter med mig. Har fått nya skoterglajjor av Mickes pappa ( rosa ! ) i julklapp, och jag ska inskaffa mig ett par skoterbrallor idag också nu när lönen trillat in på kontot. Sen är det bara ett par ordentliga skor som saknas och kanske lite varmare vantar innan jag är redo för alla skoteräventyr jag också.
 
Nu ska jag passa på att slänga in en maskin tvätt och plocka lite här hemma innnan det är dags att bege sig.
 
Puss
Upp