Trött chey

Har inte ens hört när Micke åkt till jobbet imorse, så död har jag varit. Vaknade iallafall runt 11 och for då och hälsade på mammas jobb. Det har börjat nya ungar där och jag ska jobba några dagar så hälsade på ungarna idag då. Väldigt söta.

Borde sätta igång och röja mitt rum, men jag orkar inte just nu. Drar till Gabbi istället.

Home sweet home

Nu har jag kommit hem till Gällivare igen efter att ha tillbringat 2 underbara veckor i Spanien med ett gäng härliga människor. Efter att jag släppt av folket i min bil for jag direkt till Micke. Tänkte jag skulle mysa ner mig under täcket med honom och sova. Men han var full som ett ägg och hade spytt överallt. Så där försvann mysfaktorn direkt. Men jag drog bort alla sängkläder och somnade brevid honom ett tag ändå. När jag vaknade var jag något förvirrad och trodde jag somnat på något konstigt ställe i Spanien. Tog ett tag innan det klarnade.

Bilderna har jag inte satt in på datorn ännu. Ska börja packa upp först och hoppa i duschen. Sen kan jag berätta lite mer vad vi gjort osv.

Puss på er

Tjenixen

Sitter hemma och har i princip packat klart allting nu. Skönt ! Ska gå igenom allt en sista gång, men nu ska jag till mitt hjärta och fixa frukost till han innan han sticker till jobbet. Jag har inte sovit ännu så han har fått sova själv. Tycker lite synd om han.

Polisen stannade mig idag också för första gången någonting. Livrädd blev jag, men dom var snälla och skulle bara kolla körkortet och blåskontroll så ingen fara på taket !

Nåååja. Idag sticker vi till Niceheden och imorgon vidare mot Stockholm. Därifrån flyger vi vidare mot Spanien. Åååh, grymt underbart !!!

Puss

Upp