Sovdags

Ikväll blir det att sova hemma för en gångs skull. Får mysa med Torsten istället men han är så go så. Varit ut och snurrat en liten stund och träffade lite roliga människor som jag inte träffat på ett tag. Alltid lika trevligt ! Hälsade på Maggan en sväng tidigare också för M skulle ha folkracebilen därifrån.

Nåja, nu är det nannitime.
Pöss

I'm back

Har inte haft internet på några dagar så därför har jag inte kunnat uppdatera någonting. Har varit i Palles och Tinas nya lya och invigt Mickes rum. Han har tagit dit sängen och det nu också så nu kan vi sova där. Provade deras nya dusch idag, det är en cool dusch. Det kan "regna" från taket, vanlig dusch, spruta från väggarna och fotskrubb fanns det också. Även radio och telefon om man får lust att ringa nån när man duschar.

Idag fyller mamma år så jag ska åka på stan strax och inhandla någonting till henne. Hela 39 år fyller hon idag. Så idag blir det tårta och fika, sånt man verkligen inte behöver trycka i sig mera av.

Nåja. Hörs mera sen.

Jobb

Hallå. Inte blivit någon uppdatering på ett tag nu, men har helt enkelt inte haft lust. Sitter hos Micke just nu och ska snart sova. Ska upp och jobba imorn på mammas jobb. Skönt att tjäna ihop lite extra klirr i kassan för den är ganska så tom just nu.

Nu är min älskade audi såld. Oj som jag kommer sakna den.

Nåja, nu äre natti ♥
Upp