Bara skit

Ont i magen som fan. Varit till M och kollat lite film med han. Sen ringde Sara så for jag på bio med hon, Gabbi och Victor. Filmen hette Wall Street och var väl kanske inte den bästa filmen jag sett men nog gick den att kolla på alltid !

Nu ska jag kika lite Gossip Girl.

M - You are my everything ♥

Grymt trött

Har skjutsat runt på lite folk nu inatt. Skjutsade M och Jocke till M's mamma så sover dom där, sen for jag till Victor där Sara och Gabbi var så snackade vi lite där. Skjutsade sedan hem dom och efter vägen mötte vi 2 brandbilar och 1 ambulans som for till några lägenheter i Malmberget. Ingen aning om vad som hade hänt. Lär ju stå i NSD sen. Fick köra rally över typ meterhöga plogvallar för att kunna ta mig förbi eftersom plogbilen var i farten. Men det gick ju bra ändå.

Nu är det läggdags för min del. Klockan är kvart över 5, eller ja egentligen kvart över 4 eftersom klockan nyss ställdes tillbaka 1 timma och jag är grymt trött.

Gnight

Gossip Girl

For förbi hos M's mamma en sväng där dom satt och kollade hockey. ( Modo vann !! ) Har den senaste tiden fått skämmas för att vara en modosupport. Men nu hoppas jag att det går uppåt för dom igen. Fick sedan snurra runt med dom i bilen ett tag och M älskar ju att dra kryckan i alla kurvor och korsningar och det var inget undantag idag. Så jag har sladdat runt med Forden nu som en galning i stan och dom tyckte faktist att jag var duktig för att vara tjej. Sa dom iallafall. Släppte sedan av dom på Olles där dom nu kollar hockey och ska spendera resten av kvällen.

För min del blir det en lugn hemmakväll i soffan framför massor av Gossip Girl avsnitt. Nyss ätit köttsoppa på burk, det är så gott ! Det var min frukost / lunch / middag för idag.

Cya

Upp