Gäsp

Jag har suttit och längtat efter Gery's idag och så hoppar dom över det för att kunna visa nått dåligt jävla CSI program. Inte får dom ju göra så !!! Nu måste jag se det på internet sen och det kostar 19 kr. Man borde ju få se det här avsnittet gratis eftersom dom skippade det på tv tycker jag. Väldigt dålig stil.

Pernilla bakar bullar och det luktar så gott ! M är och spelar poker så ska hämta han lite senare. Men hade vela ta en tidig kväll eftersom jag börjar 8 imorn som vanligt, men då ska vi ju bara städa så det kanske tar max 2 timmar. Efter det packar vi in oss i min bil och drar till Palohuornas fram tills måndag. Blir skoter, grillning, pimpling och en massa mer skoj. Kommer vara ganska många där så det kommer nog inte bli tråkigt. Men ifall det nu skulle bli det ändå har jag tagit med mig tidningar.

Pöss

Färdigpackat

Har nu nääästan packat klart min väska ( tror jag ? ) som jag ska ha med till stugan. Behöver ju inte så mycket, underställ och varma kläder typ.

Fick nyss en liten påskpresent av mamma, 2 skraplotter som jag vann 10 kr på varje och 100 kr till mobilen. Så fyllde jag på med 100 kr själv så vips hade jag gratis sms igen. Skönt ! Tänkte snart börja dra mig härifrån efter att jag städat rummet. Då ska jag passa på att göra lite läxor och sånt medans jag inte har någonting att göra. Sen blir det Grey's, det är ett måste !

Påskpyntade lite idag och Torsten var med och "hjälpte" på ett hörn. Vi plockade upp och han plockade ner.Onsdag

Varit på pratiken som vanligt. Idag var sista dagen vi hade öppet för allmänheten innan påsklovet och det och imorn ska vi städa sen får jag sluta efter det och då drar vi iväg till stugan. Mys ! När jag slutat idag drog jag och Gabbi på Eriksson och kollade skoterglajjor men alla snyggade kostade typ 2000 så jag var inte speciellt sugen på att köpa. Efter det köpte vi glass sen skjutsade jag hem henne så nu ska jag börja packa till stugan.

Vårn studentkläder kom idag också. Har inte hunnit se dom ännu eftersom Micke tog dom till mig från skolan så dom är hemma hos honom. Ska packa klart sen kanske dra en sväng på stan för att kolla skoterglajjor nånannanstans.

Later ♥

Upp