Piteå

Nu har jag fått sluta för dagen så nu är det äntligen helg igen. Har börjat lasta in lite grejer i bilen som jag ska ha med så det mesta är nog färdigt. M slutar om ca 30 minuter och då ska vi åka förbi Helén och säga grattis eftersom hon fyller år idag. Mest troligt ska Jocke Jadestål också åka med oss till Piteå.

Igår kom föresten mina skor som jag beställt. Dom är svinsnygga och sitter perfekt ! Dessutom kom mitt nya bankomatkort också så nu kan jag betala med det på internet också, skönt att inte behöva sno Mickes hela tiden.


Nu ska jag göra klart resten och åka och handla.


Puss

Big blue sky

Har packat klart nu och städat ganska så mycket men ännu lite kvar. Fick åka runt halva Gällivare för att få tag i mina skivor som Micke hade lånat så jag kunde bränna skivorna. Nästan allt är klart inför imorn förutom att jag måste tanka.

Nånå, jag ska fortsätta här. Puss på er.

Jag saknar er.


Just nu i mitt stökiga rum.

Torsdag

Fick sluta 17.10 idag. Rätt så less på alla långa jobbdagar. Jag har ju nästan inge liv utöver jobbet. Men nu ska jag sätta igång att packa och bränna skivor till bilen. Måste även städa hela huset eftersom mamma och Micke kommer hem imorn igen. Det är väl dags att sätta igång nu om jag ska bli klar innan natten.

Puss
Upp