Hola

Sitter och kikar lite tv samtidigt som jag håller på fixa och trixa med några bilder som ska in i ett album. Snitsar till det lite med klistermärken osv så det blir lite finare. Blir faktist ganska nöjd. Men Torsten är här och hoppar och snor mina pännor och biter i klistermärkerna så det är inte så lätt. Men han är ju så söt så jag låter han hålla på ett tag till. Sen blir han mammas problem istället. Just nu är han Tok-Torsten. Helt vild är han.

Tror jag har servering imorn på skolan så måste komma ihåg att ta med dom kläderna till Micke ikväll. Har ganska ont i skallen så tror det blir läggdags tidigt ikväll. Börjar ju 8 imorn och det är inte så lätt att ta sig upp till skolan alla gånger. Men det är jag nog inte ensam om att tycka. Nu ska jag fortsätta med mitt fotoalbum sen ska jag dra mig vidare till M.

Pöss
Im not happy

Jag är inte nöjd med min nya header men nog är den bättre än den gamla alltid.

Mest tagit det lugnt idag. Varit lite hos Micke en sväng men där är det inte roligt för det är bara fullt med folk för dom lanar och det kommer hela tiden folk som ska hälsa på. Därför håller jag mig mest hemma i helgen. Börjar bli ganska trött så ska alldeles strax krypa ner under täcket. Har planerat med Pernilla och vi kanske åker till Luleå nästa vecka. Hoppas det blir av ! Jag vill verkligen åka dit. Vill ha lite nya kläder sen ska jag ta ett nytt hål i örat. Inte ett vanligt utan som "inne i" örat om man säger så.

Nej nu lockar sängen på mig och mina ögon vill stängas för idag.
Gonatt !
Upp