Paaardey

Idag är det ju dagen då man ska klä ut sig, så jag och Gabbi har beställt lite saker och ska väl om inte allför länge börja fixa oss. Säger inte vad vi ska vara nu, sätter in bild sen. Får se om det ens blir bra. Kvällen kommer väl börja med förfest nånstans och sen blir det Harrys dit tydligen hela Gällivares befolkning ska ikväll. Men det kommer nog bli kul.

Igår var vi också ut, men jag drack ingenting men typ alla andra gjorde det. Vi hamnade på nån fjortisfest där vi typ var dom älsta, det var lite skämmigt att vara där men Micke ville vara kvar där ändå. Tillslut kom polisen för grannarna hade ringt och klagat så då kunde vi äntligen gå därifrån. Micke gick med sin kusin på Manuella och jag skjutade hem Gabbi, Simon och nån annan kille som jag inte har en aning om vem det är. Jag for hem till Micke och väntade på han men jag somnade, skrev ett sms att han inte skulle väcka mig när han kom men det första han gör när han kommer hem är att väcka mig ändå. Den fylletratten. Idag är det 3dje dagen han dricker. Han kommer nog bli alkis snart om han fortsätter såhär. Men idag skulle jag sälja min sprit till han och då kan iallfall jag bestämma hur mycket han ska dricka. Hoppas jag.

Nu tänkte jag fixa håret lite och sånt sen kanske jag åker iväg och städar på mammas jobb om jag inte skjuter upp det tills imorn.
LoveI've been meaning to tell you, I've got this feelin' that won't subside.
Now I've got you in my sights, with these hungry eyes.
One look at you and I can't disguise, I've got hungry eyes.
I feel the magic between you and I.
I wanna show you what love's all about.
This love was meant to be.

Upp