Ouch !

Varit på bilskolan för ett tag sen. Eller några timmar sen. Det var väldigt drygt och det känns som att man inte lär sig så mycket. Fick iallfall köra dit upp och det gick ganska bra. På torsdag ska jag köra med bilskolan igen och nu när jag vet att det inte var så farligt så kommer jag inte vara ett dugg nervös. Hon som jag kör med också är väldigt snäll. Fast hon kan inte rikigt prata, lite jobbigt att lyssna på. Ska alldeles strax försöka få med M in och äta lite kvällsfika med mig, sen sk jag krypa till kojs. För jag ska orka upp i tid till praktiken imorn, inte för att jag vet när jag börjar men ändå. Kommer säkert ändå få göra om den dära skitpraktiken. Praktik är bara jobbigt och tråkigt. Istället borde vi få vara hemma i 3 veckor och laga mat hemma. Föräldrarna kan ju lära. Nu ska jag kolla vars min lilla gubbe tog vägen och tvinga med han och äta lite.


Jag älskar dig mest i hela världen
Jag vet en som behöver en dusch

Och det är jag ! Usch vad jag är äcklig just nu. Fettigt hår och allt, blä. Tror min lärare ringde just men jag vågade inte svara eftersom jag inte är där. Han ska alltid fråga alldeles för mycket. Jag skiter i om jag måste göra om en vecka på praktiken, en vecka är inte mycket och då kan jag vara på ett roligare ställe också. Bättre det. Jag har väldigt tråkigt just nu, jag kommer inte in heller så jag kan duscha för min kära lilla M har tappat bort både min och hans nyckel till "stora huset" så vi får sitta ute i hans boda tills nån kommer och öppnar. Kanske ska ta och städa lite här och så. Då kanske jag hittar dom borttappade lotterna tillslut. Kan ju också säga att jag mår mycket bättre nu.

La ju in en musikspelare på bloggen igår. Om den stör eller liknande så säg till. Jag kan göra så man måste trycka igång den själv för att lyssna också. Vissa låtar funkade visst inte. Orkade inte göra så noga. Nu ska jag kolla om någon har kommit hem så jag kan gå och duscha nångång.There's nothing else I can say

Vaknade idag med världens huvudvärk och mår illa och det går inte över med ipen eller med treo. Jag kommer garanterat få göra om min praktik eftersom det varit så tjorv. Men då ska jag vara på ett mycket roligare ställe än detta. Det suger där och dom snackar om att sommarjobba där. Aldrig säger jag ! Får väll inte göra så mycket annat än att ligga hemma hela dagen och tråka. Måste leta upp lotterna till innebandyn också, skulle ha lämnat det igår men jag vet inte vart lotterna är så det är inte så lätt. Ikväll har jag teorikurs också. Vet inte ens om jag har skrivit rätt svar på uppgifterna så hoppas dom inte frågar mig om nått. Äh nu ska jag vila lite till och se om jag jag mår bättre när jag vaknar.


Upp