Ett litet inlägg

Tänkte skirva ett litet inlägg till, har ändrat några små detaljer, men tänkte kan inte lägga till mer för det blir alldeles för mycket. Har packat klart mina saker tills imorn. Eller iallfall sakerna jag hade hemma, nu ska jag gå till M och packa klart resten. Hoppas att vi åker klockan 8, vet inte om jag kommer klara av att kliva upp tidigare. Undra om vi åker minibussar eller storbuss, hoppas nästan stor för då kan man sova mycket bättre, fast då kommer man fram senare. Fast det går ju fort om man sover och det hade jag planerat att göra mestadels av resan iallfall. Funderar på att ge upp skiten snart. Får se hur jag gör.
I'm loving it !

Åh jag älskar att Designadinblogg.se finns ! Står precis allt man ska göra och jag fattar tillochmed när han förklarar vars alla koder och det finns. Den bloggen är ju bäst när man vill ändra sin blogg ! Men hursomhelst, den kanske inte är speciellt fin, men jag orkar inte ändra mer idag. Har nyss gjort klart min kycklingsallad, men jag har inte letat fram matchkläderna ännu och jag har ingen aning om vilken tid vi åker imorn. Var 7 eller 8, måste fråga Jossan. Måste städa mitt rum lite innan jag åker också så det är bäst att jag sätter fart nu.

Pöss


Jag älskar dig

Gotta be somebody

Sitter och smsar lite med Stockholmarna som vi snart ska träffa. Härligare och roligare människor än dom finns inte. Jag lovar ! Ska snart göra lite kycklingsallad som jag ska ha med mig imorn till matchen. Behöver inget annat, för alltid har jag tagit med flera kilo mat men jag äter aldrig upp nått. Bara för det så kommer jag väll svälta ihjäl just imorn eller nått. Varit och ätit ute idag. Först skulle jag, Micke, Jossan och Joel äta på Kina, men det var stängt så då skulle vi ta Sofia's istället. Men det var också stängt så det blev en romantik middag för oss på MD's istället. Efter det fick Jossan och jag typ springa hem till Micke och hämta den superdåliga filmen och sen skynda till Rimi. Filmen blev bara 10 minuter sen så det gjorde inget. Tidigare idag var jag och Jossan och kollade på MAIF när dom spelade och dom förlorade med 9-6. Fast MAIF gjorde en hel del svinsnygga mål. Pluspoäng till dom. Nu ska jag packa väskan till imorn.

Vi hörs
Upp