Utkast: Idag vann ...

Idag vann vi matchen med 10-3 och jag gjorde 4 mål. Det känns bra. Nu sitter jag hemma hos Micke, Robbe är här och Jocke ska komma hit snart. Imorse vaknade jag 11 och halv 10 skulle vi på studiebesök, det låter bra va ? Missade ju såklart det då, men jag tror helt ärligt jag inte missade så mycket. Vaknade upp med världens huvudvärk, satt mig vid datan, sen ringde jag Jossan några timmar senare och frågade när vi hade samling, tydligen var jag en kvart sen då när jag ringde, så jag fick ringa mamma i panik så hon fick skjutsa. Kom dock 30 minuter sent men tror inte dom hade hunnit göra så mycket då, vi hade ingen målis så Jossan ställde upp och hon gjode det bra i målet. In i andra perioden och 4 alvedoner senare gav äntligen huvudvärken med sig. Ett tag kändes det som att jag hade en sprängladdning i skallen som skulle sprängas vilken sekund som helst.

Nej nu ska jag lägga mig i sängen och kolla nån film som killarna har slagit på

bye

Lady fatty

Kom just från skolan, hade bara en lektion, sen den andra var inställd, sen hade vi matte som jag inte orkar gå på och sist på dagen har vi en till lektion som vi inte heller hade idag. Så jag for hem och satte mig här. Skönt. Tänkte ta och plugga en massa idag och jag lovar, jag ska göra det. Är lite småyr idag typ. Dessutom saknar jag Stockholm en massa, jag vill åka dit på påsklovet, då kan vi dessutom vara där mycket längre än vad vi var där sist. Funderar på om jag ska sova lite, sov inte så mycket inatt och imorn har jag lite sovmorron så det är ju lugnt. Det här blev ett väldigt osammanshängande inlägg men det skiter jag i.Sjukt less

Ingen träning idag för min del för jag är fortfarande lite förkyld och ont i skallen. Bli så less, man ser ju vilka rykten och skitsnack som går i Gällivare. Tydligen har jag sagt nått typ taskigt eller nått om att en person gick med en annan persons tröja i skolan. Som att jag skulle bry mig ? Jag går ju förfan runt med Mickes kläder i skolan så jag är väll den sista som borde säga nått. Det är ju så ovärt att hitta på nått sånt ovesentligt ? Fattar inte vad en del människor tänker med. Usch.

Tänkte plugga lite idag men inte kommer det bli någonting gjort ändå. Usch vad jag är skoltrött. Är så efter med allt och har en massa saker att lämna in ändå orkar jag inte ta tummen ur och göra bort det. Det hade varit skönt att få det bortgjort. nu växer läxorna på hög. Det suger. Nu ska jag tamefan skärpa mig !
Upp