Blommor och getingar

Nyss varit på stan och köpte blommor åt mamma. Hon tyckte dom var jättefina och det tyckte jag också. Hoppas hon menar det då. Igår kom det in världens största geting i Mickes rum och den flög precis framför näsan på mig så jag drämde till den med min Kalle Anka men den kom tillbaka och jag skrek och Micke höll på skita ner sig. Så fick Micke in världens hit på den med en flaska så den dog. Tur det ! La den i en snusdosa och kastade den i den stora gröna sopkorgen. Så blev vi av med den. Ska snart äta god mat och efter det tårta.

Puss

Happy birthday

Idag fyller mamma 37 år så ska snart på stan och köpa en present till henne sen ska jag och Micke hem och käga tårta. Mitt knä är bättre så det blir träning ikväll iallfall om vi inte skulle fara ut och äta någonstans. Orkade inte pallra mig upp ur sängen imorse så har sovit till 11.30. Det var grymt skönt kan jag tala om för er. Har nyss storstädat Mickes rum så hoppas han blir göad när han kommer hem annars river jag ut allt igen. Bara lite småplock kvar men det lämnar jag åt honom. Det här är den sista veckan vi har skola. Sen har vi praktik i 3 veckor och efter det är det lov och då kommer Phille. Fatta härligt att slippa skolan i 4 hela veckor ! Bara praktiken blir kul då. Våran lärare hade fixat åt mig men jag vet inte vars. Får väll se vars jag hamnar.
Nu ska jag slå på nån bra musik och lägga mig i sängen med min Kalle Anka poket och mysa.

Tjing

Ring, ring, bara du slog en signal

Jaaow, nu sitter man här igen. Har tagit itu med lite läxor men ändå ligger det en hel hög ogjorda kvar. Får fler och fler varje dag. Mest av den dära jävla Anna Britta eller vad hon heter som vi har hotellkunskap med. Har inget intressant att komma med, ingenting som har hänt. Skippade träningen idag för har ju svinont i knät efter helgen. Ska kila in och äta nånting nu. Kanske kommer med nått intressantare senare.

Tjing
Upp