Näringslivsgalan

Ja, nu börjar det närma sig. Frisyren är på. Men ingenting annat, sminkat mig lite bara men än är jag inte klar. mamma tvingade på mig klänningen och hela kittet så hon kunde fota. Men inte snyggt när man är osminkad. Hon får ta en bättre bild sen. Lånar broschans digitalkamera eftersom min är trasig. Så lite bilder kommer det bli iallfall. Om jag kommer ihåg att ta bilder då. Funderar på om jag ska orka ta mig och frisyren och knata till Micke. Finns inte så mycket annat att göra. Ska packa in klänningen igen, för jag ska byta om därborta. Aja, nog med skitsnacket.

Tjing

Lan på g

Sitter och nördar på Joels data nu för han gick hem och sov. Robbe ska sova här inatt med mig och Micke. Men mysigt att man ska fixa håret imorn klockan 8 på morron och gå med det hela dagen. Nu är jag väldigt trött och funderar på att hoppa i säng snart. Måste ju vara ganska så utvilad imorn. Kan ju inte somna där precis mitt på galan. Imorn ska jag berätta en rolig grej som Ida gjorde idag. Men ni får vara nyfikna tills då för jag orkar inte hålla upp ögonen längre.

Gonatt

Smitning

Idag smet jag från skolan och matlagningen för jag orkade inte vara kvar. Så åkte med Sara och Jenny en sväng sen for jag hem och duschade. När Jossan slutar ska vi på stan en sväng. Jag vill ha lite nya kläder. Måste ju ha nya kläder till avslutningen också. Funderar på en söt klänning tror jag. Sommaren vekar vara lite på g. Det är ganska varmt idag. Men nu ska jag klä på mig och sminka mig lite och sånt.

Tjing
Upp