Svett, blod och ... tårar ?

Na, inte tårar precis. Men stukade fötten och sönderslagna fingrar. Lite blåtiror här och där. Annars är det väll inte så farligt. Vi kanske vinner Fairplay-priset, eller om vi inte gör det så är ALLT Jossans fel, för hon fick en utvisning. Skemta bara. Näe, men första matchen spelade vi kanonbra ! Andra gick väll lite sisådär. Men nu ska jag lasta upp en massa nudelpaket och traska iväg till Micke. Mammas Micke och Jocke har fått magsjuka, det är väll bara en tidsfråga innan mamma får det. Så jag ska hålla mig borta så mycket som möjligt. Har sagt att ingen får komma inärheten av mig. Absolut inte när det är Lilla vm och allt ! Btw fick vi våra snygga Lilla Vm mössor idag. Måste säga att dom är gudomligt fina. Eller inte. Har redan en sån, så nu har jag två. Men en har jag tappat bort, så då har jag väll ändå bara en. Men ska sluta svammla nu och springa iväg. ( bokstavligt talat, man vill ju inte bli smittad ! )

Så pusshej på dej

lilla vm

Nu är det alldeles strax dax att börja dra sig mot Sjöparksskolan, jag väntar bara på Jossan som skulle komma om 10 minuter. Mitt öra bara kliar och kliar men jag ska inte vara där och pillra. Men jag håller på att bli tokig. Kan det inte bara bli bra någongång eller !? Idag var ju som mitt först men verkar ju ha blivit bättre. Fusk.
Jag känner mig inte så nervös faktist, men det kanske kommer innan matchen. Matcherna som vi ska spela är 2x20 minuter. Aja, jag måste gå och fixa is till mitt öra eller liknande.

Pusstjing

lan

Sitter just nu hemma hos Micke. Robbe är också här. Han och Micke ska lana inatt. Joel kanske också skulle komma förbi. Får väll se hur det blir med det. Har en Grandiosa i Micron som bara väntar på att bli uppäten av mig. Micke ville ha den men vi hade fått varsin och han har ätit upp sin så han får skylla sig själv. Men nu plingar det att min pizza är klar. Så nog med uppdateringar för idag. Har skrivit mer idag än jag skrivit på flera månader.

Puss åk buss
Upp