I keep coming back for more

Är hemma nu och ska packa lite saker för vi åker till Mickes stuga imorn och kör skoter och umgås och ska bara ha allmänt trevligt. Mamma kom just in och sa : Gott nytt år ! Och lämnade en winter x-cider på mitt rum. Det var ju trevligt. Den ska jag njuta av ikväll. Det går rykten om att den är godare än förra årets röda julcider. Men den röda var mycket snyggare, men får väll hoppas att denna är god då ! Hade börjat packa, tills jag kom på att jag kunde ju sitta vid datan ett tag, så nu kommer det ta ett tag för mig att packa klart. Men det gör inget för M är och spelar poker med Crissan och en massa andra grabbz och klockan 9 skulle vi äta och då skulle han komma förbi här så går vi till han. ( Micke alltså ) Så jag har några timmar på mig. Vi har lite planer inför kvällen. Tänkte först äta och de, sen bege oss till Helén ( M's moster) och vara lite sociala och kanske skjuta en massa raketer som inhandlades idag. Mys !

Detta var troligtvis mitt sista inlägg för detta året. Så vi hörs nästa år ! ( Visst låter det långt ?! )

HAPPY NEW YEAR !!

Nyårsafton

Det är väll idag om jag inte har helt fel ? Ska åka till Dollar en sväng och sen ska jag hem och kolla om jag har nå passande kläder dagen till äta. Men jag vet inte riktigt vad vi ska göra så jag vet ju inte hur jag ska klä mig heller. Om M far ut med Crissan stannar jag hemma och gör ingenting. Väldigt kul .. Så han får inte åka ut med honom för allt slutar bara i katastrof då. Nej nu orkar jag inte skirva mera. Är inte på blogghumör.

Bye

Gottegrisar

Ja, jag vet att jag suger på att uppdatera nuför tiden, men jag har inte tid ! Idag har jag varit på stan för dom hade rea på Lindex. Alla underkläder kostade 19 och 9 kronor. Eller några utvalda kostade det, men det varierade lite i pris. Jag köpte iallafall en hel massa underkläder så nu kan jag förnya min garderob och rensa ut det gamla och ruttna. Känns skönt med nya, fräsha saker.
Varit på rimi nyss och köpte lite gott åt M som ligger och sover för tillfället. Till mig själv köpte jag en Blue Keld. Det är ju så gott ! Jag tycker inte om Loka och såntdära, men BK älskar jag !

Morgondagen kommer tillbringas med mitt hjärta. Inga planer ännu, får se vad som dyker upp. Kanske bara tar det lugnt, det är ju mysigt det med.

Pöss
Upp