*,*

Väntar på att min lilla M ska sluta skolan. Ingen i min klass ska på nån av resterande lektioner idag, så då orkar inte jag heller. Ska snart fixa mig lite och sen ska jag tinga Tittie. Vill på stan en sväng men jag måste ha mina pengar av mamma först. Men nu ska jag leta upp nå snygga kläder, ( blir väll mjukisar som vanligt ) och sen ska jag slå på musiken och fixa en massa.

Tjingeling

Innebandy

Väntar på att Jossan med syster ska komma och hämta mig så vi kan åka till den sista träningen för sesongen. Lite skönt men ändå lite trist. Men imorn kommer Gabbi till stan så då kommer det bli kul. Planer så in i tusan har vi. Bara allt går som planerat. Vill iallfall ha en kul kväll. Nu ska vi inte avslöja för mycket här. Men kul kommer det förhoppningsvis bli iallfall. Nu måste jag byta om till träningskläder annars kommer jag aldrig vara klar tills Jossan kommer.

Mors

That's hot

Det kan man då säga om värmen som börjar komma till Gällivare. Det är ju så skönt ! Hoppas det är kanonväder imorn för då jävlar. Idag ska jag träna, det är den sista träningen för iår. Så då måste man ju fara. Hoppas det blir nån kul avslutning också. Men vi ska ju ha sommarträningar också tydligen, men då använder man ju inte klubbat nånting. Men nu blev det brottom att hämta Micke.

Hejs
Upp