Nanna kudde

Ska snart sooooova. Haft klassfoto idag. Blev inte så jättemiffad som jag trodde jag skulle bli. Ni får tycka jag är ego eller nått men det är faktist min åskt. Imorrn börjar vi kvart lver 12. Fatta häääärligt. Men jag ska lkiva upp imorrn och städa Mickes akvarium om jag nu orkar som jag inte lär göra. Det tar ju en hel evighet att få rent det dära akvariet. Men om jag sätter ansvaret på han så kommer det att mögla sönder och han kommer ändå inte märka någonting. Nu är jag så trött att jag vet inte ens vad jag skriver och jag skriver bara fel hela tiden och måste ta bort och skriva om. haha. Men imorrn ska jag på stan och köpa en ny väska. Fått sålt min tvärflöjt idag iallafall för 2000 kr. Så det var ju skönt. Har ju lite shoppingpengar då. Men jag vill göra hål i naveln men det ska jag göra i Luleå någongång när jag far dit. Eller i Ö-vik, det gör jag ju som jag själv vill, men jag vill inte ta i Gällivare iallafall. Det är så en sak som är säker. Men nu ska jag ta och göra mig redo för en låååång sovpaus. Ses imorrn, kanske. :)

Love

Skolfoto

Japp, nu är det dags. Skolfoto imorrn. Usch. Jag vet inte ens vad jag ska ha på mig. Det här är ju hemskt. Ingen vet om vi ska ha vanliga kläder eller nått annat. Får väll se vad som händer om nån bra idé dyker upp. Men då måste det ske inom en snar framtid. Nu när jag har tjatat klart om det här ska jag iallafall spela. Egentligen borde jag jobba matte och svenska men jag har inte så stor lust att göra det. Föresten så är det hemma i lägenheten och jag är på Vallmovägen just nu. Håller på att packa ner alla saker hemma nu och förbereda inför flytten. Så inom kort kommer vi bo i hus. Det ska bli härligt. Men nog kommer jag sakna mitt stora rum och min lilla toalett som var min alldeles egna. Men det ska nog bli bra ändå ska ni se. Mickes träning slutar om en timme så jag sitter här hemma hos dom helt själv och vet inte vad jag ska göra. Imorrn ska då jag och Micke äta på Kina. Om nån vill hänga med så får dom gärna göra det. För kanske inte så kul att äta själv. Men det är ju mysigt om inte annat. Men nu ska jag börja avsluta det här. Vi ses. :)

Love

Innebandycup

Har varit och spelat innebandy i Piteå ihelgen. Vi kom 3a.  Har klivit upp 6 imorse så funderar på att sova lite nu faktist. Skolan imorrn också. Gud vad tråkigt. Måste ju göra läxa också. Så har inte tid med det hära nu.

Love
Upp