Schemat

Jag har äntligen sett vårat schema, och jag fattar inte ett skit av det. Huhu. idag började vi 10 och fick sluta kvart i 11. Imorrn äre Kiruna som gäller iallafall. Har innebandymatch. Ska spela typ 4 x 20 om jag minns rätt. Det är typ nästan inga som ska vara med, eller jo det är det ju men vi har inte mamma i mål iallafall för hon är i Sundsvall. Så inte för att verka negativ eller nått men jag tror vi kommer loosa stort. ( som vanligt ) Mimmi den skiten åkte utomlands idag, gissa om jag är avundsjuk. Har försökt få tag i Jossan också för vi skulle typ på gymmet idag. Men jag har ringt och ringt men jag får bara inte tag i henne. Så då skiter jag i gymmet idag och ska nog kanske vara med Sara snart. Lagade ju mat i skolan igår. Det gick ganska bra och man kunde ju äta det också. Så nog ska det väll gå bra att gå den dära linjen också. Men nu ska jag ta och kila iväg igen då. Btw, det är Nunis den 7 Septeber, dit MÅSTE man ju bara ! Haha.

Love ♥

Genomgång

i skolan är nog det tråkigaste som finns. Det är det vi är tvungen att gå igenom varenda dag i den dära förbannade skolan. Nästan aldrig nått kul. Igår fick vi typ lösa rebusar och sånt och mitt "team" vann. Så vi fick välja färgade knappar till våra kockrockar och vi som vann tog ju såklart guld. Dom andra fick typ andra fula färget. Haha. Eller alla var väll inte så fula då men. Kollade även när samhälls lekte, det var lite kul. Dom gjorde en massa stafetter och dansade och en massa. Det var svinkul att kolla på. Men nu ska jag kila iväg. Mamma ska åka bort imorrn och vi måste åka och handla. Bara Micke ville komma nångång. Men hejs'

Love

HR1

Idag var det första dagen i skolan och den tillbringades till att för det mesta sitta och lyssna på nån tråkigt genomgång och efter det ha lite lunch som jag, Sara och Victor gick och köpte bullar. Sen nån rundvandring runt skolan och efter det skulle man typ sitta två och två och typ intervjuva varandra. Sen berätta om den man pratat med inför klassen. Vi är totalt 16 stycken. 2 av dom är killar. Efter det fick vi sluta, vi var kvar längst på hela stället. Vi började tidigast också, nog äre typiskt. Imorrn ska man vara i skolan 9 och då ska vi typ få testa ut kläder, skor och dylikt. Men nu ska jag kila iväg och tjata lite pengar av mamma så jag kan fylla på min mobil. Hare (:

Love
Upp